Apidari lanserer ny tjeneste, NETTKLAR

24.05.2022 | Nettside, Nyheter

Nettklar er Apidaris satsning på lavterskel, men samtidig profesjonelle, nettsider til små og mellomstore bedrifter.

Med Nettklar har vi fokus på høy kvalitet og god oppfølging til lav pris, i alle de forskjellige nettside pakkene vi tilbyr. Vi mener det er viktig med langsiktig samarbeid som baseres på tillit, god service, oppfølging, og mulighet til fremtidig oppgradering om ønskelig.

Dette, og mye mer, er inkludert i alle pakkene:
Fri support, webhotell, søkemotoroptimalisering, sikkerhet og enkel redigering.

Nettsiden tilpasses dine behov, derfor utformes siden i samarbeid med deg og nettsiden publiseres ikke før du er helt fornøyd.

Vi fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet. Det gir større uttelling med en nettside som er spisset inn mot ditt marked, på en elegant og informativ måte. Og selvsagt, vi sørger for at du fremstår seriøs, profesjonell, trygg og troverdig, for både eksisterende og nye kunder.

Her bestiller du din nye nettside

Hvorfor velge oss? Hva gjør oss i Apidari annerledes?

Vi er fullt bevisst på det alt koker ned til, deg, kunden, det er for deg vi i det hele tatt gjør det vi gjør. Vi ønsker at du som kunde skal føle deg trygg på at du får det du betaler for, kvalitet og funksjonalitet. Istedenfor å forsøke seg frem med billigere alternativer som finnes der ute, og dermed ikke bli helt og fullt fornøyd med resultatet.

Det sier seg selv at å ha kvaliteten på nettsiden som pri 1 fra starten av, lønner seg i det lange løp. Det er bedre å satse på noe du blir 100% fornøyd med.

Nettsiden er tross alt en viktig del av ditt ansikt og profil utad, det bør ikke undervurderes.

Hele verden er tilgjengelig, og da bør man vise seg frem på best mulig måte.