Logo_Apidari

Apidari lanseres: Dette er nytt

Om oss

– For å løfte bedriftene våre til neste nivå jobber vi med full body digital marketing.

– Det som er nytt med Apidari er at vi spesialiserer oss innen det vi kaller full body digital marketing, sier Ragnar Parr, CEO for Apidari.

 

– Hva innebærer det?

– Når man lager en digital profil for en bedrift trenger bedriftsprofilen et teknisk skjelett som sørger for at bedriftens sikkerhet og funksjoner er på plass, sier Parr.

Han forklarer at man deretter fører “kroppen” på det tekniske skjelettet, og at det er her profileringsarbeidet kommer inn i bildet, nemlig merkevarebygging, design og konsept.

– Deretter dreier det seg om å synliggjøre denne kroppen med dens funksjoner og tjenester – gjennom å skape interaksjon og engasjement. I dette leddet jobber vi med inbound marketing, SEO og digital markedsføring, sier Parr.

 

– Hva er målet med arbeidet dere gjør?

– Apidari arbeider med hvert prosjekt ut fra mantraet: Vi løfter bedrifter til neste nivå. Vi er alltid på utkikk etter hva våre bedrifter kan tilegne seg for å skille seg ut på deres marked. Dette innebærer i praksis å bli mer synlig og tilgjengelig for eksisterende og nye kunder – på våre kunders premisser. Målet er alltid økt verdiskapning.

 

– Hvordan oppleves denne dagen?

– Vi er kjempestolte av lanseringen vår. Det har vært travle dager med rebranding, og vi er allerede i full gang med å levere tjenester vi elsker å jobbe med.

Andre artikler