Apidari lanseres: Dette er nytt

Om oss

– For å løfte frem kunder og samarbeidspartnere jobber vi målrettet med webapplikasjoner og nettsider, og UX & UI Design opp mot prosjektene.

– Det som er nytt med Apidari er at vi spesialiserer oss innen webutvikling, sier Nicholas, CEO i Apidari.

 

– Hva innebærer det?

– Når man produserer en f.eks. en webapplikasjon for en bedrift er det viktig å ikke bruke resurser på unødvendige funksjoner det ikke er helt sikkert brukere av webapplikasjonen har behov for. Da er en MVP perfekt for at budsjett og prosjektrammer benyttes der det har mest effekt, sier Nicholas

Han forklarer at man etter lansering driver løpende utvikling basert på brukertilbakemeldinger og analyse av hvordan brukere interrakterer med webapplikasjonen.

 

– Hva er målet med arbeidet dere gjør?

– Apidari arbeider med hvert prosjekt ut fra verdiene våre: Transparent, Kvalitet og Sammarbeid. Vi er alltid på utkikk etter hva prosjektene vi sammarbeider med kundene våre på kan skille seg ut innen deres bransje.

 

– Hvordan oppleves denne dagen?

– Vi er kjempestolte av Apidari og hva vi skal oppnå i tiden fremover. Både for kundene våre og med Apidari. Det har vært travle dager med rebranding, og vi er allerede i full gang med å levere prosjekter vi elsker å jobbe med.