Logo_Apidari

Fire verktøy som rigger god SEO

SEO

Da SEO er et ganske teknisk felt finnes det mange verktøy og mye nyttig programvare som hjelper med optimalisering av en nettside. Apidari viser deg noen av de mest brukte verktøyene.

 

Google Search Console

Google Search Console er et gratis verktøy fra Google og er å regne som et standard verktøy ved arbeid med søkemotoroptimalisering (SEO). Google Search Console gir rapporter på rangering og trafikk for de høyest rangerte søkeordene og sidene på nettstedet. Google Search Console kan også melde fra om feil med for eksempel nettstedets mobilvisning eller andre tekniske problemer med nettstedet.

 

Google Ads Søkeordplanlegger

Søkeordplanleggeren er enda et verktøy fra Google og er en del av deres Google Ads produkter. Selv om søkeordplanleggeren fra Google er utviklet for betalte søk, kan det være et kraftig verktøy som fungerer utmerket til SEO. Søkeordplanleggeren gir forslag til søkeord og viser populariteten til ulike søkeord. Dette kan være til god hjelp når du er på leting etter og analyserer ulike søkeord til din nettside.

 

Teknisk WordPress SEO

Teknisk WordPress SEO dekker et bredt spekter av verktøy, ofte i form av programtillegg som bidrar til enklere og raskere drift og søkemotoroptimalisering av nettstedet. Programtillegg er nyttige verktøy for Teknisk WordPress SEO. Det finnes programtillegg som bidrar til alt fra hastighetsforbedringer, bildekomprimering, XML sitemap, tittel og metabeskrivelser til sikkerhet, som også er med i totalvurderingen av ditt nettsted når det skal rangeres av Google og andre søkemotorer. Her kan du lese mer om viktige skritt for teknisk WordPress SEO.

 

Sosiale Medier

De fleste sosiale medier har ingen direkte innvirkning på din nettside sin søkemotoroptimalisering (SEO), men de kan være et godt verktøy for eiere av nettsteder for å bygge relasjoner som skaper eksterne lenker og mulighet til å skrive gjesteinnlegg.

Relaterte artikler