Frister og leveringstider

Nå starter vi arbeidet med din nye nettside, og her er en oversikt over fremgangsmåten.

Vi har laget en oversikt over trinnene i prosessen , fra du bestiller, til nettsiden er klar for å lanseres. Her ser du våre og dine tidsfrister, og hva vi trenger fra deg for å komme i gang. Slik vet du hva du har å forholde deg til.

1. Innen 5 virkedager tar vi kontakt

En av prosjektlederne våre tar kontakt med deg innen fem dager etter bestilling, for å avtale utseende, stil og struktur for din nye nettside. Vi oppretter et nytt domene om du trenger det, vi kan også overføre ditt domene om du allerede har et.

2. Du sender oss innholdet du ønsker på sidene

Jo mer vi vet om bedriften din, og dine ønsker, desto bedre blir nettsiden din. Send oss logo, bilder og eventuell tekst du ønsker å ha med. Dersom du ikke har bilder vil våre designere finne et utvalg som passer din nettside og ditt firmas profil. Skulle du også trenge tekst, vil våre innholdsprodusenter være behjelpelige også her.

Har du behov for ny logo, kan dette bestilles via skjemaet.

Og jo raskere du sender inn materiell, gjør at vi begynner på oppgaven fortest mulig.

3. Vi sender deg førsteutkast til nettsiden

Vi legger inn søkemotoroptimalisert tekst som hjelper deg å få flere besøkende, utifra ditt kundesegment. Våre designere bygger en nettside som samsvarer med dine preferanser og målgrupper.

Husk å se over tekstene og designet, så du er sikker på at dette treffer dine kunder.

4. Endringer

Om det er noe du vil endre, så kontakter du oss for å korrigere. Vi gjør endringene du ønsker og publiserer siden når du godkjenner det.

NB! Du må sende oss forslag til endringer innen to uker etter du har mottatt vårt forslag til nettsidens utforming, om ikke vil vi starte å fakturere driftskostnader.

5. Lansering av din nettside

Når du er helt fornøyd og godkjenner forslaget, vil den være på i løpet av tre virkedager. Oftest går det enda raskere.

Nå er din bedrift på nett med ny nettside, gratulerer med det!

Endringer etter lansering

Om du skulle ønske ytterlige endringer etter at den er lansert, så kan du enten redigere nettsiden din selv, eller vi kan også gjøre det for deg om du ønsker, mot fastsatte priser.

Spørsmål? Kontakt oss under!

Portrett Ike

Vil du vite mer om prosessen?

Snakk med Ike (ike@apidari.no) eller en annen nettsideekspert hos oss da vel. Vi kan garantere at det blir den hyggeligste telefonen du tar i dag.