Nettsider

Vi gjør besøkende til kunder. En profesjonell nettside kan gjøre underverker for synlighet og konvertering. Vi setter opp en profesjonell plan, som inkluderer bla. research, skisser og individuelt rammeverk. Da får dere en nettside som gjenspeiler kvalitetene dere representerer.

Nettsider

Vi gjør besøkende til kunder. En profesjonell nettside kan gjøre underverker for synlighet og konvertering. Vi setter opp en profesjonell plan, som inkluderer bla. research, skisser og individuelt rammeverk. Da får dere en nettside som gjenspeiler kvalitetene dere representerer.

Prosessen

Vi benytter en velprøvd prosess for leveranse av nettsider. For å garantere samme kvalitet hver eneste gang er stegene de samme for mindre landingssider som skal raskt til markedet og større nettsider med mye innhold. Dette sikrer samme kvalitet hver gang. Vi skal tross alt garantere for at nettsidene presterer godt over tid.

Infografikk viser vår prosess for nettsider - Analyse, Workshop, Design, Utvikling, Testing, Lansering

Profesjonell tilstedeværelse – Hele veien

Vi dekker hele livssyklusen til nettsidene. Fra skisse til produksjon og lansering- til videreutvikling og hosting. UX-design og CRO optimalisering har en direkte innvirkning på hva besøkende foretar seg på nettsidene deres. Søkemotorer er mer systematiske og her handler det om kontinuitet over tid. Søkemotorer rangerer nettsider etter hvordan de presterer over tid og etter parametere som: Innhold, hastighet, sikkerhet, teknisk strukturering og optimalisering, tilpasning for synshemmede og ikke minst mobiltilpasning. Uten autoritet i søkemotorene blir det naturligvis også vanskelig for besøkende å finne dere. Derfor er det viktig at investeringen forvaltes godt også etter lansering for å utnytte det fulle potensialet.

For mennesker og søkemotorer

Vi følger den beste praksisen for søkemotoroptimalisert utvikling og design. Det gjør at domenet deres bygger autoritet i søkemotorer f.eks. Google prioriterer dere fremfor konkurrentene i søketreff. Med søkeoptimalisert utvikling får dere høyere prioritering i søkemotorer, og dermed mer igjen for investeringen i nettsidene. Moderne og effektivt UX & UI design gir økt brukeropplevelse og konvertering. Da får kundene til få en optimal opplevelse på nettsidene deres.

UX & UI-design

Besøkende skal kunne navigere raskt og enkelt på nettsiden. Om ikke de finner det de leter etter innen kort tid, drar de et annet sted.

Et godt design tar besøkende på en reise gjennom nettsiden. Vi lager skreddersydde og profesjonelle UX & UI-designede løsninger slik at besøkende ønsker å bli på nettsiden, ta kontakt eller kjøpe noe.
 

  • Gjennomgående identitet
  • Enkelt navigasjon
  • Stilrent og effektivt design
Fire skjermer illustrerer responsivitet nettsider

Få en profesjonell og synlig nettside!

Har du en liten eller mellomstor bedrift, og ønsker å komme raskt og rimelig i gang med en nettside, og samtidig har høye krav til kvalitet, så velg Nettklar.

Verktøyene vi bruker og stoler på

Vi bruker de beste verktøyene for å levere nettsiden dere fortjener!

Noen av verktøyene vi bruker til nettsider - GitHub, WordPress, Divi, React, WPMU DEV, Creative Cloud, Figma, Next.js
Portrett Ike

Ta en prat om nettsider?

Slå av en prat med Ike (ike@apidari.no) eller en annen nettsideekspert hos oss da vel. Vi kan garantere at det blir den hyggeligste telefonen du tar i dag.