Optimalisert søketrafikk: Fra klikk til kunde

SEO

Trafikken på nettstedet ditt hjelper lite med å skape vekst og inntekter med mindre trafikken konverteres til betalende kunder.

Søkemotoroptimalisering (SEO) implementert på riktig måte kan ha potensial til å øke trafikken på nettstedet ditt betydelig. Det er her Konverteringsoptimalisering (conversion rate optimization, eller CRO) kommer inn.

Ved konverteringsoptimalisering (CRO) benyttes metoder som A/B testing for å gjøre endringer på nettstedet og måle effekten endringene har på nettstedets konverteringsfrekvens. Når ønsket trafikk er ledet til nettstedet er kun første del av jobben gjort, hvordan denne trafikken utnyttes på nettstedet er minst like viktig.

CRO var tidligere en kostnadskrevende oppgave. I dag finnes det verktøy som gjør endring av nettsteder enkelt og raskt. Et eksempel på dette er med vår WordPress CMS hvor endringer gjøres med visuell bygger, uten å måtte skrive en eneste linje med kode. Profesjonelle verktøy og programtillegg til blant annet søkemotoroptimalisering er inkludert i vår serviceavtale, i tillegg til fri support.

Trenger du hjelp til søkemotoroptimalisering, eller ønsker å vite mer om fordelene riktig SEO kan gi din bedrift? Book gratis gjennomgang av ditt prosjekt, eller kontakt oss i dag. Vi gleder oss til å høre om ditt prosjekt.